Home » Destinatii » Bulgaria » Munte » Borovets » Villas Yagoda & Malina 3*

Villas Yagoda & Malina 3*

de la

tn_Malina Villas_BorovetsMALINA VILLAS 3 *

Locație: Villas Malina sunt situate la aproximativ 2 kilometri de centrul Borovets și la stația de jos a telegondolei. Înconjurat de frumoasa pădure de pini, ele sunt ideale pentru familii și cei care se bucura de atmosfera de munte confortabil.
Cazare: Ultima renovat în 2007, clădire recepție și 28 de vile, fiecare dintre ele pe 2 etaje.
Fiecare vila (4 regulate + 2 paturi suplimentare sau 5 regulat + 1 pat suplimentar; 6ad max, aprox. Dimensiune 35sq.m.) are două dormitoare la etajul superior (una cu un pat dublu și celălalt cu paturi twin sau ambele cu paturi twin) si la etajul 1 este camera de zi cu un pat de o persoană, o canapea extensibilă, zonă de relaxare și bucătărie (masă, ustensile, inele de gătit, cuptor, frigider). Villas au încălzire centrală, TV prin satelit, telefon, mochetă; baie cu duș; terasă cu o BANCĂ. Plafonul de la etajul superior este înclinat.
Masa: Cazare sau Cazare si mic dejun sau demipensiune. Mesele sunt în “Yagoda” restaurant, care este situat în “Yagoda” vile, peste drum.
Facilitati: cladire de receptie, seif de inchiriat la receptie (contra cost), Wi-Fi în zona de recepție (contra cost), colț internet (plătit). Oaspeții de vile “Malina” pot utiliza (taxa suplimentara), restaurant de vile “Yagoda”, situat peste drum.
Copii: patut pentru copii (la cerere, gratuit), scaune inalte in “Yagoda” restaurant (gratuit), loc de joaca pentru copii.
Se plateste: Transport de la statia de jos a telegondolei și de centrul stațiunii ca pe programul hotelului; colț de internet, tenis de masă; saună (în “Yagoda”, sat), alte servicii.
Animale de companie: permise după confirmarea prealabil de către hotel și la un cost suplimentar.
Parcare: Parcare in aer liber – gratuit pentru oaspeții hotelului.
Site-ul hotelului: www.borovetz-resort.com

 
Yagoda VILLAS 3 *

Locație: Villas Yagoda sunt situate la aproximativ 2 kilometri de centrul Borovets și la stația de jos a telegondolei. Înconjurat de frumoasa pădure de pini, ele sunt ideale pentru familii și cei care se bucura de atmosfera de munte confortabil.
Cazare: Ultima renovat în 2007; clădire recepție, clădire restaurant (care nu au legătură între ele) și 40 de vile in stil finlandez din lemn, toate la parter.
Fiecare vilă (2 regulate + 2 paturi suplimentare sau 4 paturi normale; 4AD max, aprox. Dimensiuni 27sq.m.) are o zonă de living cu un pat dublu sau paturi twin; un dormitor mic cu două paturi supraetajate sau paturi twin, separate de la camera principală de o perdea; bucătărie (tacâmuri / ustensile, plite de gătit, cuptor, frigider); încălzire centrală, TV prin satelit, telefon, parchet; baie cu duș; verandă cu o BANCĂ. Unele vile au o saună.
Masa: Cazare sau Cazare si mic dejun sau demipensiune.
Facilitati: cladire de receptie, seif de inchiriat la receptie (contra cost), Wi-Fi în zona de recepție (contra cost), colț internet (contra), DEPOZIT de schi pentru echipament propriu (gratuit), “Yagoda” Restaurant (o clădire separată).
Copii: patut pentru copii (la cerere, gratuit), scaune inalte in restaurant (gratuit), loc de joaca pentru copii.
Se plateste: Transport de la statia de jos a telegondolei și de centrul stațiunii ca pe programul hotelului; colț de internet, tenis de masă, sală fitness, saună, etc
Animale de companie: permise după confirmarea prealabil de către hotel și la un cost suplimentar.
Parcare: Parcare in aer liber – gratuit pentru oaspeții hotelului.
Site-ul hotelului: www.borovetz-resort.com

Pentru oferta de Iarna 2014-2015 va rog sa trimite-ti o cerere la adresa de mail office@divertistour.ro

Cererea trebuie sa contina:Hotelul sau hotelurile preferate, perioada sejurului, numarul de adulti/copii

(varsta ),tipul de masa ales.