Home » Destinatii » Grecia » Riviera Olimpului » Paralia Katerini » Paralia Katerini

Paralia Katerini

de la

Statiunea Paralia Katerini este situata aproape de Muntele Olimp, beneficiind de o clima placuta, cu un aer proaspat si curat, elemente care contribuie la calitatea unui minunat sejur in Paralia Katerini. Paralia Katerini este perla statiunilor nordice de pe litoralul Greciei, si se alfa la doar 75 de km sud de Salonic si 20 km de Muntele Olimp. Paralia se afla la 4 km de orasul Katerini,  si prezinta o oferta variata de magazine, restaurante si taverne imbietoare, care fac un sejur in Paralia Katerini alegerea perfecta pentru orice turist. Plajele din aceasta statiune sunt lungi, au nisip auriu si ape cristaline, oferind privelisti care pot face dintr-un sejur Paralia Katerini unul de neuitat. Pentru cei mai mici exista tobogane de apa si parcul acvatic “Luna Park”, astfel incat un sejur Paralia Katerini ofera distractie pentru toata familia. Statiunea este plina de supermarket-uri, magazine de suveniruri, de confectii, de obiecte si articole de plaja, magazine cu blanuri si bijuterii, magazine cu mare succes la turisti datorita preturilor destul de mici practicate
    Daca esti adeptul consumului de fructe, afla ca in aceasta statiune exista minimarket-uri de unde poti sa-ti cumperi o multime de fructe, si mai ales pepeni galbeni care au un gust si un parfum deosebit, cu totul aparte. Poti astfel sa faci o cura de pepeni galbeni si iaurt, iaurtul grecesc fiind printre cele mai bune. Pentru amatorii de shopping este bine de stiut ca la sfirsit de sezon, adica spre sfirsitul lui septembrie, inceputul lui octombrie, preturile oricaror produse scad, si devin accesibile pentru orice roman. Ce ti-ai putea dori mai mult de la un astfel de sejur in Paralia Katerini?

Ce pot vedea intr-un sejur Paralia Katerini?

 

    Datorita pozitiei sale geografice privilegiate, statiunea Paralia Katerini este un punct ideal de plecare in excursii: excursii de 1 zi, cu autocarul la Atena, Meteora, Salonic, Muntele Olimp; excursii de 1 zi cu autocarul la Parcul de distractii Aqua Land din Salonic; croaziere de 1 zi cu autocar si vaporul la Insula Skiathos sau Muntele Athos. Aceste excursii nu ar trebui ratate sub nici un fel, deoarece iti pot face acest sejur in Paralia Katerini unul implinit din toate punctele de vedere.
    Asadar daca iti doresti o vacanta frumoasa, plina de inteles, de simboluri antice, de distractie si momente memorabile, si care sa nu te coste foarte mult, alege un sejur in Paralia Katerini.