Home » Destinatii » Bulgaria » Litoral » Pomorie » Hotel Sunset Resort 5*

Hotel Sunset Resort 5*

de la

Localizare:  Complexul Sunset Resort din Pomorie este situat la 400 m de plaja. Plaja este una dintre cele mai bune din Bulgaria, fara maree, apa curata, cu clasificare Blue Flag.

Informatii hotel: Complexul Sunset Resort din Pomorie include 5 hoteluri cu apartamente si 6 vile de lux – Alpha, Beta, Sigma, Delta I si II, si Eta. Complexul a fost deschis in anul 2007 si este complet operational, oferind o varietate de servicii si facilitati: 4 piscine exterioare cu 2 baruri la piscina, 9 restaurante din care 5 sunt principale stil bufet si 4 sunt a la carte, lobby bars, vitamin bar etc.

Servicii masa: Mic dejun, demipensiune sau all inclusive (mic dejun, mic dejun tarziu, pranz, cina; bauturi aloolice si non alcoolice locale.

Servicii cazare: Sunt 770 unitati de cazare – apartamente cu un dormitor, cu 2 dormitoare si cu 3 dormitoare, studiouri toate fiind dotate cu bucatarie, TV satelit, aer conditionat, balcon/terasa, telefon, baie cu cada sau dus, feon, seif contra cost

Facilitati copii: piscina pentru copii cu topogane , piscina interioara, Kiddy Club – parte integranta pentru All Inclusive – ofera o varietate de activitati pentru copii. Animatorii au programe speciale pentru distractie pentru copiii cu varsta intre 3 si 12 ani; sporturi, jocuri pentru copii, jocuri la piscina, volei, darts, concursuri de pictura, minidisco.

Sport si activitati: fitness, bowling si biliard, piscina interioara si exterioara, tenis de masa, sporturi pe plaja; piscina interioara este semiolimpica, jacuzzi, topogane la piscina.Nu se accepta animale de companie.

Parcare: parcare subterana si supraterana.

Grad maxim ocupare camere: In apartament cu un dormitor – 2 adulti +  1 copil; in apartament cu 2 dormitoare – 4 adulti + 1 copil; in apartament cu 3 dormitoare – 6 adulti + 1 copil (in cladirile Eta si Sigma)