Home » Destinatii » Bulgaria » Litoral » Sf. Constantin si Elena » Hotel Romance 4*

Hotel Romance 4*

de la

Localizarea unitatii de cazare

 Hotel Romance Splendid**** este localizat in statiunea Sfantul Constantin si Elena, la circa 200 m de plaja

Descrierea unitatii de cazare

Hotel Romance Splendid****, deschis in  deschis in iulie 2006, ofera servicii de calitate si este potrivit atat pentru turismul de recreere cat si pentru tursimul de afaceri.

Structura de cazare

Hotelul Romance Splendid**** ofera cazare in 5 camera single, 45 de camera duble, 2 studiouri si 5 apartamente.

Camere prezinta facilitati precum: aer conditionat, telefon cu linie directa, TV prin cablu cu monitor LCD, minibar, internet prin cablu, grup sanitar propriu cu dus sau cada de baie, uscator de par.

Servicii si Facilitati

Facilitati ale hotelului:Lobby bar,Centru de afaceri,Loc de joaca in aer liber pentru copii,Parcare subterana,Facilitati pentru persoane cu dizabilitati locomotorii,Room service – 24 ore,Rent a car,Transferuri,Curatatorie, spalatorie,Modalitati de plata prin card,Fax,Magazin de suveniruri,Seif la receptie,Acces la internet wireless in lobby, restaurant si sala de conferinte,Servicii turistice

Restaurantul principal „Romance” dispune de o capacitate de 120  locurim terasa panoramica, o colectie impresionanta de vinuri si este deosebit prin servirea ireprosabila.

Clubul „Enoteca” are o capacitate de 35 de locuri. In cadrul ei se servesc vinuri din cele mai renumite crame. Sunt reprezentate vinuri din cele mai bune vii din Bulgaria, Spania, Italia, Argentina si Africa de Sud. Deasemenea se organizeaza degustari impreuna specialitati culinare pe masura.

Centrul de Spa consta in:Bazine interioare si exterioare cu apa mineralizata,Dus Vichy,Cada cu hidromasaj,Studio de cosmetica,Studio de aromoterapie,Baie de aburi,Sauna finlandeza,Dusuri scotian,Sala de fitness,Consultatii profesionale individuale,Produse ecologice ale marcii recunoscute „Pevonia”

Sala de conferinte are o capacitate de 30 de locuri si este potrivita pentru intruniri, evenimente corporate, prezentari etc.

Dispune de echipament technic: multimedia, DVD, proiector, flip-chart, internet, indicator cu laser, telefon direct, echipament audio pentru interpretare simultana, microfoane, aer conditionat, posibilitate de lumina naturala, servicii de catering, coffee-break