Home » Destinatii » Turcia » Kusadasi » Hotel Vista Hill 5*

Hotel Vista Hill 5*

de la

Capacitate: 315 camere standard si family.
Camerele dispun de: telefon, baie, telefon si uscator in baie, minibar, seif, balcon, TV Satellite cu televizor LCD, internet wireless (gratuit), aer conditionat centralizat.
Facilităti si servicii: restaurant principal interior si exterior, baruri, snack bar; restaurant à la Carte cu specific pescaresc, lifturi, 4 piscine din care 3 exterioare (cea principala cu sectiune pentru copii, piscina de relaxare pentru adulti, piscina cu 2 tobogane) si una interioara, mini club, disco. Masajul, biliardul, serviciile medicale, serviciile baby sitting, spalatorie, coafor, magazine, rent a car si internet cafe sunt contra cost. In zona receptiei internet wireless gratuit. Parcare gratuita la hotel.
Anul trecut hotelul a trecut printr-o refacere de imagine. Aceasta a inclus schimbarea numelui din Onura Hotel in Vista Hill Hotel, a fost schimbat mobilierul, mocheta din camere şi de pe coridoare, toate mesele şi scaunele de la restaurante şi terase. S-a construit o nouă piscină cu 2 tobogane. A fost introdul în camere internet wireless gratuit.