Home » Destinatii » Bulgaria » Litoral » Nisipurile de Aur » Hotel Joya Park 3*

Hotel Joya Park 3*

de la

Complexul Joya Park*** este situat la 450 m de plaja, chiar in centrul statiunii si la numai 800 m de Aquapark-ul din Nisipurile de Aur.

Complexul Joya Park*** din Nisipurile de Aur are 57 de apartamente distribuite pe 5 nivele plus mansarda. Marimea medie a apartamentelor este de 70 mp, iar la mansarda se afla trei apartamente de 120 mp. Terenul pe care este construit complexul este plat, cu o expunere naturala de lunga durata la razele solare, si cu o vedere perfecta la mare. Avand in vedere pozitia complexului in centrul statiunii, exista multe locuri unde va puteti petrece timpul in mod placut: terenuri de tenis, baza ecvestra, un port de iahturi in apropiere si multe baruri, pub-uri, restaurante si discoteci.

Hotelul Joya Park*** din Nisipurile de Aur dispune de 75 camere, toate fiind dotate cu: grup sanitar, TV si aer conditionat. Apartamentele au in plus chicineta.

Complexul este alcatuit din doua corpuri de cladire:

*Corpul A: 57 apartamente, parcare subterana, magazine, centru SPA, fitness, bai de namol si apa, masaj, sauna, jacuzzi, coafor si centru cosmetic, centru medical, supermarket, aromaterapie, si altele.

*Corpul B: 18 camere, restaurant-pub, receptie si snack bar.

In fata hotelului Joya Park*** se afla o piscina in aer liber cu o suprafata de 400 mp, locuri de joaca pentru copii, locuri de relaxare, parc, gratar si parcare subterana.