Home » Destinatii » Bulgaria » Litoral » Nisipurile de Aur » Hotel Ambasador 3*

Hotel Ambasador 3*

de la

Complexul hotelier Ambasador*** din Nisipurile de Aur este situat la 50 de metri de plaja intr-o zona inconjurata de verdeata.

Hotelul Ambasador*** ofera cazare intr-o atmosfera moderna si intima de liniste si confort si servicii de inalta clasa pe tot parcursul anului. Gama larga de servicii oferite precum si facilitatile hotelului il fac un loc minunat pentru recreere, sport si distractie. Hotelul ofera numeroase servicii printre care amintim: centru Spa si centru de infrumusetare, metode moderne de hidroterapie, bai si tratamente cu namol si ape minerale, acupunctura si talasoterapie.

Hotelul Ambasador*** ofera cazare in 190 de camere (20 de single si 170 de duble) si 5 apartamente. Toate camerele au: grup sanitar propriu, telefon, TV cablu, frigider, aer conditionat si balcon.

Hotelul Ambasador*** dispune de restaurant, piscina exterioara, piscina interioara, snackbar in aer liber, cockteil bar, lobby bar, restaurant chinezesc, cetru medical, fitness, sauna, solar, magazine, casa de schimb valutar, teren de sport, safe la receptie, centru SPA, centru de infrumusetare, farmacie, dentist, salon de masaj si parcare.